Categorieën
Creatief Haken Handwerken

Atty’s bloemensjaal

De afgelopen maanden haakte ik (tussendoor) aan het prachtige ontwerp van Atty, de bloemensjaal. En nu is ie klaar!

De afgelopen maanden haakte ik tussendoor aan het prachtige ontwerp van Atty, de bloemensjaal. Ik kocht het katoen op het Haakfeest van Jeanet van het weblog Blij dat ik brei en de handwerkwinkel in Arnemuiden en ging aan de slag. Nou ja, ik moest m’n aandacht verdelen over meerdere projecten want toen werkte ik ook nog aan de vierkante CAL deken en de Flight of Fancy omslagdoek :-)

Atty's Catona flower shawl

Atty maakte haar sjaal met een witte achtergrond, maar voor de mijne heb ik zwart gekozen met daarbij diverse rood/oranje/paars tinten. Ik gebruikte Catania katoen met de volgende kleurnummers: 0110 (zwart), 0114, 0115, 0128, 0189, 0222, 0251, 0256, 0282 en 0390.

Het is voor mij een ‘internationaal’ project geworden! Ik haakte aan deze sjaal in (en onderweg naar) Parijs, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Het was weer eens iets anders, en ik heb weer een hoop geleerd van dit project. Ik haakte 91 hele en 12 halve bloemen in felle vrolijke kleuren. Het omhaken en aan elkaar haken deed ik met zwart katoen. Best een werkje, er zijn heel wat draadjes om af te hechten als je bloemen in twee kleuren haakt! Maar het is de moeite meer dan waard geweest!

Trots op het eindresultaat!

Atty, bedankt voor dit schitterende patroon. Ik draag ‘m met heel veel plezier, als omslagdoek op een zwart shirt en als sjaal over mijn jas. Binnenkort bezoek ik je blog weer voor een nieuw mooi patroon :-)

2 reacties op “Atty’s bloemensjaal”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.