Categorieën
Creatief Naaien

Stoffenspektakel

Samen met collega Daniëlle was ik vandaag op het stoffenspektakel powered by Bernina en Knipmode.

IMG_20170903_112734Vandaag heb ik voor het eerst het Stoffenspektakel meegemaakt! Samen met collega Daniëlle vertrok ik rond half 11 vanochtend richting de Antwerp Expo. Mijn naaimachinemerk Bernina sponsort samen met Knipmode het spektakel.

Het is een beurs voor consumenten, een hal vol kramen met allerlei stoffen, fournituren en hulpmiddelen voor het zelf maken van kleding, knuffels, tassen – wat je maar kan verzinnen. Ik had een boodschappenlijstje gemaakt en dat was maar goed ook, eenmaal binnen werd ik zo hebberig dat ik álles wel wou kopen :-)

Tassen vol spulletjes en lappen stof gingen er mee naar huis. Ik scoorde een mooie grote snijmat, metalen liniaal en rolmes, bandjes en garens, een markeerstift, Vlieseline, een krijtwieltje – van alles! Stof voor een poncho, twee verschillende lappen voor jurken, en nog twee lappen voor shirts met lange mouwen. Ik kocht niet alleen zwart :-) maar ook verschillende grijstinten en eentje heeft zelfs verschillende tinten paars/blauw. Ook vond ik nog een paar lapjes katoen en tricot van een halve meter, oefenmateriaal voor kleine projectjes op mijn nieuwe naaimachine.

IMG_20170903_154724

Het was een hele gezellige dag en ik ben super blij met al mijn nieuwe schatten. Met Daniëlle ben ik wel vaker op pad geweest, voor de fotoclub van het werk. Maar dit bezoekje aan het Stoffenspektakel is wat mij betreft ook zeker voor herhaling vatbaar :-)

Links:
Stoffenspektakel
Bernina
Knipmode
Bernina Stoffenspektakel agenda
Antwerp Expo

Één reactie op “Stoffenspektakel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.