Categorieën
Naaien Patroontekenen

Stoffenspektakel Goes

Vandaag was ik in de Zeelandhallen voor het Stoffenspektakel. Heerlijk rondgeneusd en leuke lapjes gescoord!

Vandaag was het Stoffenspektakel in de Zeelandhallen in Goes. Het was heerlijk om daar rond te lopen en al die vrolijke lentestoffen te bewonderen. Ik was er samen met collega Daan, een vrouw van een andere collega én mijn moeder en Marga. Natuurlijk waren we elkaar om de haverklap kwijt maar dat heb je op zo’n drukke beurs… Gelukkig is er dan de mobiele telefoon ;-)

20180321_AdB_IMG_0020_StoffenspektakelHet is geloof ik voor het eerst dat ik zo vroeg in de week mijn 3×50 foto geplaatst heb! Deze foto van ma en Marga vond ik heel leuk voor het fotoproject… Lekker voelen aan lapjes en natuurlijk ook stoffen kopen!

Mijn schatten van vandaag… Ik ben heel tevreden! En het is niet eens allemaal zwart :) Nou ja, ik heb nog wel een paar zwarte lappen gekocht, eentje voor een broek en eentje voor de binnenkant van de capuchon van de sweater voor Joost… Maar die hoeven niet los op de foto hahaha!

Ben jij ook zo’n stoffen-hamsteraar??

2 reacties op “Stoffenspektakel Goes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.