15 x 3×50

De eerste 15 weken van het 3×50 project zitten erop. Ik heb dit jaar gekozen voor het thema “Marie maakt…” om te laten zien wat ik zelf gemaakt heb of waar ik aan werk. De eerste tijd maakte ik vooral foto’s van verschillende handwerk- en naaiprojecten maar de komende tijd wil ik ook foto’s laten zien van bijzondere en/of mooie locaties. Zoals week 14, gemaakt in Doel, België. En de foto van volgende week komt uit Au, Oostenrijk :)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.