Categorieën
Breien Creatief Haken Handwerken Workshop

Zeeuwse Haak en Brei festival 2018

Een fotoverslag van een gezellig en inspirerend Zeeuwse Haak en Brei Festival bij Blij dat ik brei in Arnemuiden!

20180602_Zeeuwse Brei en Haakfestival 2018_AdB_003

Vandaag maakte ik weer foto’s op het Zeeuwse Haak en Brei Festival, van Jeanet Jaffari van het weblog Blij dat ik brei! Het was weer een goed georganiseerd, gezellig en kleurrijk festival. Jeanet en alle vrijwilligers, hartelijk dank! Het was een superdag!

Bezoekers, jong en oud en uit alle windstreken, genoten van al het moois, de leuke workshops, de mooie patronen en garens. Mensen zaten gezellig te kletsen en te handwerken… Mooi hoe zoiets groots (zo’n 400 bezoekers!) ontstaan is uit een Haakfeest bij Jeanet in het atelier en de achtertuin. Ik was daar toen met tante Janna! Klik hier als je die blogpost nog eens terug wilt lezen :) 

Het was erg inspirerend om zo veel handwerk technieken te zien en zo veel mooie projecten te bewonderen. En te leren van al die talentvolle mensen die door Jeanet samen gebracht waren. Ik heb weer zo veel ideeën opgedaan, ik kan nog jaren vooruit :)

Ik kocht een pakket voor de mooie gebreide Zeeland Shawl in die mooie groen-blauwe kleur en ga in de zomer nog een pakket halen voor deze schitterende deken: “Het beddegoed van Tante Zoet” van Anja en Stefanie.

Oh ja en ik ben nu officieel fan van Blij dat ik brei en heb een t-shirt om het te bewijzen :) Kijk maar even naar het filmpje, daarin is het shirt te zien. Het is gemaakt door Biekekreatief uit België die me ook nog eens hele goede tips gaf voor het machinaal borduren en In the Hoop projecten :)

>> Bekijk hier de blogpost van Jeanet van Blij dat ik brei over het festival

>> Al mijn foto’s van vandaag staan in een album op Google

>> Omroep Zeeland was er ook bij :-) 

Was jij ook op het festival? Ik zou het leuk vinden als je een reactie plaatst, ik ben benieuwd naar jouw ervaringen!

4 reacties op “Zeeuwse Haak en Brei festival 2018”

Ik was er ook. Altijd leuk om mensen met dezelfde hobby te ontmoeten. We vragen elkaar wat, helpen elkaar kortom gezellig zo op de markt in arnemuiden. Leuke en mooie foto’s laten echt zien hoe gezellig het was. Hopelijk volgend jaar weer.

Geliked door 1 persoon

Dank je wel voor je compliment, Ingrid. Leuk om te horen dat jij het ook naar je zin had. Ik vind het altijd erg leerzaam én gezellig :) Inderdaad, hopelijk volgend jaar weer!

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.