Categorieën
Haken

Scheepjes CAL 2014

De Scheepjes CAL 2014 gaat bijna van start. Ik heb er al helemaal zin in! Mooie kleuren, mooi materiaal en hopelijk straks een mooie deken :)

Mijn pakket  2014-09-27 10.19.47

Jeej! Mijn pakket is binnen. Nog twee dagen en dan start de Scheepjes CAL 2014. De wát?! Nou, de Scheepjes Crochet Along 2014. Haak maar aan, zeg maar. Scheepjes heeft samen met een hele creatieve Nederlandse dame, Marinke van het blog A creative being, een aanhaak feestje georganiseerd. Vanaf aanstaande vrijdag geven ze elke week een deel van een patroon vrij. In twaalf weken haak je dan -in dit geval- een deken. En zeg nou zelf, een lekkere warme deken om op de bank onder te kruipen, dat is toch een heerlijk vooruitzicht?!

Van te voren zijn twee pakketten samengesteld… Dit is het pakket waar ik mee aan de slag ga. M’n zus heeft trouwens hetzelfde pakket!

CAL2014KITWEBweb

Heerlijke kleurtjes, mooi materiaal. Ik ben al helemaal blij :) Nu nog zien dat ik het tempo bij ga houden, want een deken in 12 weken is best veel werk, lijkt me zo. Maar goed, als ik de patronen eenmaal heb kan ik er natuurlijk ook best iets langer over doen. Ik heb er in elk geval al echt zin in om te beginnen! En natuurlijk ga ik foto’s maken en af en toe een update hier op m’n blog zetten. Als jij ook meedoet, laat je dan ook af en toe iets zien?

4 reacties op “Scheepjes CAL 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.