Categorieën
Haken

Zes blokken

Zo, het ‘huiswerk’ van de eerste week van de Scheepjes CAL 2014 is klaar :) Het kostte soms wat moeite, en ik heb er veel van geleerd. Zo ontdekte ik dat ik altijd mijn stokjes op de verkeerde plek begon… ik wist niet eens dat dat kón haha! Nu snap ik wel dat het patroon van mijn omslagdoeken ook af en toe niet goed uit kwam. Maar ach, geen blinde die het ziet… Het handige van haken is dat je het gewoon weer uit kunt halen en opnieuw kunt beginnen. En dan heb je ook veel langer plezier van zo’n patroon LOL

Verbazend trouwens hoe hip haken schijnbaar is. Op FB is een groep aangemaakt voor deelnemers aan deze CAL. Die heeft nu 4654 leden! Leuk om te zien hoe mensen van uit alle windstreken met hetzelfde bezig zijn. Niet iedereen kan even goed haken maar er zijn zo veel mensen die ervaring hebben en anderen helpen om het patroon te doorgronden. Geweldig! Natuurlijk zijn er ook zeurkousen, Dat hoort er natuurlijk ook bij. Van die mensen die denken dat ze alles maar kunnen zeggen… Maar die zijn gelukkig in de minderheid! Het leukste van die groep vind ik dat er heel veel foto’s voorbij komen van haakwerkjes in allerlei stadia en kleurencombinaties. Inspirerend! Ook op Twitter veel #WIP (Work In Progress) tweets

Mijn eerste zes blokken zijn klaar, op naar de volgende! Vandaag verschijnt het patroon voor de tweede week en Marinke liet op Facebook alvast een sneak peek zien:

sneakpeek_02

Ik kan niet wachten tot vanavond! Dan kunnen we weer lekker aan de slag, zus en ik.

2 reacties op “Zes blokken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.