Categorieën
Haken

Haakprojecten

Vanochtend moest ik even naar de lokale handwerkwinkel om een haaknaald nummer 10 voor de col die ik voor m’n Lief ga haken. Natuurlijk kwam ik met meer thuis dan alleen die haaknaald… Een blogpost over mijn #WIP (Work In Progress) op het gebied van haken.

20141025_addi_3.0

Ik nam gelijk een Addi 3.0 mm mee. Het is even wennen, zo’n ergonomische haaknaald. Maar ik merk wel dat mijn vingers en pols blij zijn met de andere houding van m’n hand als ik die naalden van Addi gebruik. En de afwisseling met andere haaknaalden zoals de Clover, dat helpt ook.

En ik kon deze Verona van Scheepjes ook niet laten liggen. Mijn volgende project: een shrug (een soort vest van een rechthoekige lap met een kraagje erop) ontworpen door Wink van A Creative Being. Een nieuw #WIP (Work In Progress) voor tussendoor als ik de wekelijkse vierkantjes van de Scheepjes CAL 2014 af heb.

20141025_WIP-shrug

Prachtige kleuren zitten er in deze mooie zachte draad van Scheepjes. Het bestaat uit 50% wol en 50% acryl maar kriebelt (bij mij) niet. Het past ook heel mooi bij mijn net nieuwe nagels van It’s a G nail :-)

20141025_Linie52-col_J

Maar eerst: de col voor m’n lief haken. Dik zwart materiaal van 75% polyacryl met 25% scheerwol van Linie 52. Met de 10mm haaknaald gaat dat vast snel klaar zijn!

Oh nee, eerst natuurlijk de vierkanten van deze week maken… Als de strijk klaar is!

20141025_CALweek4

5 reacties op “Haakprojecten”

Je bent maar druk :-), mooie bolletjes heb je gekocht vooral die met alle kleurtjes er in. Ben erg benieuwd naar de voortgang van alle #WIP (je zou er bijna wat anders van denken, die hashtag kuch hahahah) ohhh en je nagels zien er prachtig uit !

Geliked door 1 persoon

Hey, bedankt om eens langs te komen op mijn blogje.
Jij hebt me trouwens overtuigd! Ik twijfelde al langer om van blogger naar wordpress te gaan en heb eens gegoogle-ed. Dat gaat bijzonder vlot! Heel mijn inhoud staat nu in wordpress :)
Zo’n addi wil ik op mijn lijstje zetten voor onder de kerstboom, ik haak nu met mijn favorietjes, de 2,7 die helemaal niet ergonomisch is die ik van mijn moeder heb gekregen…

Geliked door 1 persoon

Hee wat leuk dat je WordPress nu ook gebruikt. Ik volg je via de volgknop links bovenin! Ik vind WordPress echt ideaal werken. Je kunt er heel vlot een mooi blog mee opzetten en onderhouden, zo blijft er lekker veel tijd over voor haken haha! Veel succes met je blog en als je vragen hebt dan roep je maar. Het forum http://nl.forums.wordpress.com/ is trouwens ook een aanrader!

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.