Categorieën
Breien Creatief Haken Handwerken

Handwerkmiddag

Vanmiddag was ik weer te gast bij Jeanet van Blij dat ik brei op een leerzame en gezellige handwerkmiddag.

Vanmiddag was ik weer te gast bij Jeanet Jaffari-Schroevers van het weblog Blij dat ik brei en de handwerkwinkel in Arnemuiden. Dit keer organiseerde Jeanet een inloop-handwerkmiddag. Zoals altijd werd er weer goed voor de gasten gezorgd: koffie, thee en iets lekkers erbij. Vandaag was er appelcake, waar ik al zin in had door de blogpost van gisteren :-)

Natuurlijk nam ik ook een paar werkstukken mee, waaronder deze driehoekige ruime omslagdoek van Unicat, die ik breide in de kleur Helgoland. De Unicat én het patroon van deze omslagdoek kun je natuurlijk bij Jeanet kopen!

Ans hielp me bij het aan elkaar zetten van mijn grijze Merino omslagdoek van Lace garen van Borgo de Pazzi volgens het Diamond Diva patroon van Annelies Baes. Ik kreeg die zipper join steek niet onder de knie maar door de uitleg van de (heel geduldige) Ans lukt het me nu eindelijk! Dank je wel Ans!

Een stukje film om te laten zien (en onthouden) hoe dat nou werkt met dat aan elkaar zetten. Natuurlijk hield ik mijn camera (telefoon) verkeerd om vast ;-)

IMG_20161229_185858.jpg

Het was weer een hele gezellige en leerzame middag… Bedankt Jeanet, voor de organisatie, je gastvrijheid en voor je geduld bij het ontwarren van mijn zwarte garen! Qua geduld en technieken kan ik nog heel veel leren van jou en Ans :-)

>> Hier staan alle foto’s van deze handwerkmiddag!

Tot de volgende keer!

7 reacties op “Handwerkmiddag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.