Categorieën
Creatief Haken Handwerken

Blij dat ik haak!

Marie maakt… met een bol Unikat Eucalyptus van Blij dat ik brei de shawl Lost in Time van Mijo Crochet!

Na het afronden van alweer een opdracht voor m’n studie vanochtend vroeg vond ik dat ik mezelf wel mocht belonen met een bezoekje aan de handwerkwinkel van Jeanet van Blij dat ik brei. Ze had een bol Unikat voor me klaarliggen met de naam Eucalyptus.

IMG_20170520_134808
Unikat | 1270m | Eucalyptus

Jeanet blogde laatst over de Unikat en een van de patronen die ze liet zien was de Lost in time shawl van Mijo Crochet.  Mijn Zweeds is niet al te best, maar er zit gelukkig ook een Nederlandse beschrijving bij ;-) Ik viel vooral voor deze foto die Jeanet bij haar blogpost plaatste:

Unikat Eucalyptus Lost in Time

Wat een plaatje hé?!

Ik heb nog een hoop andere mooie plaatjes, van mijn Hygge shawl en de vandaag daar voor aangeschafte lichtgrijze voering, van het leuke zomertruitje en van mijn paarse De zon schijnt Moeke shawl (beide zijn ontworpen door Annelies van Vicarno). Maar… er is niet genoeg tijd. De dagen vliegen voorbij. Die mooie plaatjes houd je dus nog even tegoed. Nu eerst even naar het voetbalveld om zoonlief aan te moedigen!

Fijn weekend!

Één reactie op “Blij dat ik haak!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.