marie-maakt.nl

Vanaf nu plaats ik berichten over mijn creatieve projecten op dit nieuwe weblog http://www.marie-maakt.nl — klik op de volg knop links onder aan deze pagina om een mail te krijgen van nieuwe berichten op Marie maakt!

Annemarie's Blog

20170915_AdB_Rome_02

Afgelopen weekend was ik met mijn schoonfamilie en gezin in Rome. Wat een prachtige stad. Van te voren maakten we een ‘verlanglijstje’ van de dingen die we wilden zien en doen… vier dagen vól met historie, cultuur, heerlijk eten en drinken en gezelligheid. Een fotoverslag daarvan volgt binnenkort.

Al lopend door de straten van the eternal city zag ik regelmatig stoffenzaken en mode-ateliers. Helaas deelde niet iedereen mijn passie voor garens en stoffen en kon ik niet op mijn gemakje rondstruinen in die geweldige winkeltjes ;-) Ik had wel het geluk om bovenstaande foto te maken van de twee prachtige dames in een stoffenzaak…

Ik bedacht me dat voor mijn weblog eigenlijk hetzelfde geldt, niet iedereen deelt mijn passie voor handwerken, naaien en patroontekenen. Vandaar dat ik nu mijn persoonlijke weblog annemariedbr.nl en mijn creatieve weblog marie-maakt.nl gesplitst heb. Wil je mijn creatieve projecten volgen, bezoek dan marie-maakt.nl en klik…

View original post 31 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.