Categorieën
Modevakschool Naaien Patroontekenen

Modinette les 3

De derde les van de Modinette opleiding leverde weer een paar nieuwe uitdagingen op!

20170920_201217De derde les van de Modinette opleiding bracht weer nieuwe uitdagingen. Het tekenen, overtrekken,  uitknippen van een patroon van een doorknoop-rimpelrok op 1/4 schaal en dat dan op ‘stof’ leggen in papieren vorm in dezelfde verhouding…

Laten we het erop houden dat ik mijn gum meerdere malen nodig had :-) En gelukkig had ik ook genoeg papier bij me… Dit keer was er nog een lekkere versnapering van een van de andere dames, die jarig was geweest. Mjam!

20170921_172704.jpg

Uiteindelijk komt het vast allemaal goed en ik vind het echt super leuk om te doen! Voor de volgende les kan ik ook beginnen met het maken van een stekenlap van borduursteken uit het ENSAID boek Garneren en afwerken. Ook die ga ik maken in mijn kleuren: wit, zwart en turquoise. Nu nog bedenken hoe ik die lap ga indelen en welke steken ik ga gebruiken… Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.