Modinette les 3

20170920_201217De derde les van de Modinette opleiding bracht weer nieuwe uitdagingen. Het tekenen, overtrekken,  uitknippen van een patroon van een doorknoop-rimpelrok op 1/4 schaal en dat dan op ‘stof’ leggen in papieren vorm in dezelfde verhouding…

Laten we het erop houden dat ik mijn gum meerdere malen nodig had :-) En gelukkig had ik ook genoeg papier bij me… Dit keer was er nog een lekkere versnapering van een van de andere dames, die jarig was geweest. Mjam!

20170921_172704.jpg

Uiteindelijk komt het vast allemaal goed en ik vind het echt super leuk om te doen! Voor de volgende les kan ik ook beginnen met het maken van een stekenlap van borduursteken uit het ENSAID boek Garneren en afwerken. Ook die ga ik maken in mijn kleuren: wit, zwart en turquoise. Nu nog bedenken hoe ik die lap ga indelen en welke steken ik ga gebruiken… Leuk!