Mijn Tas

Tassen. Hier in huis is het een beetje een dingetje. Zowel man- als zoonlief rollen met hun ogen als ik zeg dat ik een mooie tas gezien heb/kopen wil/gekocht heb. Mannen schijnen te denken dat je te veel tassen kunt hebben. Vrouwen weten wel beter…

Een tijdje geleden gaf ik mezelf een cadeautje: de boeken Mijn Tas en Mijn Tas 2 van de ontwerpers Nathalie en Sofie. Of ik hiermee de rollende ogen ga voorkomen weet ik nog niet. Maar ik ben lekker bezig. En leer een hoop nieuwe dingen.

Mijn eerste poging: Anna II. Ik kocht de stof en het tassenband in Parijs :-)

Ik was zo druk met het knippen en naaien, dat ik van het proces geen foto’s heb gemaakt. Maar wel van het uiteindelijke resultaat:

Van de voeringstof maakte ik er een bijpassend etui bij. Volgens zoonlief is dat niet handig want het is gecamoufleerd als het in de tas zit :-)

Dit etui maakte ik al eerder met een In The Hoop patroon van Oma’s Place.

Ik ben er blij mee :-) Dank aan Sofie & Nathalie voor de boeken. Daar ga ik nog veel meer plezier van/mee hebben!

LINKS
Mijn Tas op Bol.com
Mijn Tas 2 op Bol.com
Sofie Instagram & Blog
Nathalie Instagram & Blog
Tissus Reine Instagram & Website