Categorieën
Creatief Handwerken

Zeeuwse brei- en haakfestival 2019

Op deze zonovergoten eerste dag van juni organiseerde Jeanet van Blij dat ik brei haar jaarlijkse “Zeeuwse Brei- en Haakfestival”. Het was een groot feest!

Op deze zonovergoten eerste dag van juni organiseerde Jeanet van Blij dat ik brei haar jaarlijkse “Zeeuwse Brei- en Haakfestival”. Ik vind het elk jaar weer een feestje om daar naartoe te gaan. Natuurlijk als ‘Hoffotograaf’ zoals Jeanet dat noemde (ik voel me vereerd) maar ook om allerlei bekenden te ontmoeten.

Mijn moeder en Marga waren ook weer van de partij en dit keer een andere tante van me, tante Ineke. Het was erg gezellig dames!

Er waren allerlei workshops waar enthousiast aan meegedaan werd! Mochila haken, Portugees breien, blok weven, sokken stoppen, garen verven, te veel om op te noemen.

Zelf deed ik dit keer ook aan een workshop mee, garen verven in een weckpot. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn kleurencombinatie van jeansblauw, turquoise en paars uit gaat pakken.

Het garen moet nog gefixeerd worden dus dat ga ik nu eerst maar eens doen. Morgenochtend spoelen, en met de temperatuur die ze morgen afgeven zal het vast snel droog zijn! Wordt vervolgd…

Jeanet en het leger aan vrijwilligers en bijdragers aan het festival: dank je wel! Jullie hebben er weer een geweldige dag van gemaakt. Ik heb genoten.

Wil je alle foto’s van het festival zien? Kijk dan hier!

Of kijk naar het filmpje wat ik maakte :-) Het irritante geluid aan het begin is de zoomfunctie van mijn spiegelreflex. Het grootste gedeelte heb ik gelukkig gefilmd met mijn telefoon!

2 reacties op “Zeeuwse brei- en haakfestival 2019”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.