Categorieën
Handwerken Shoppen

Muud

Soms zie ik iets moois en dan weet ik het gewoon… Dát wil ik hebben. Zo verging het me een tijd geleden toen Jeanet blogde over de Muud projecttassen. Stijlvol en tijdloos, dat was de omschrijving. En dat klopt wat mij betreft als een bus. Muud is een Deens merk. Ze zijn begonnen met het maken van tassen voor kappers en visagistes maar het assortiment is nu veel groter met onder andere tassen voor handwerkprojecten. Het Scandinavische uiterlijk en de functionaliteit, ik vind het heerlijk.

Kwaliteitsleer, een doordacht ontwerp en een prachtige eenvoudige uitstraling. Ik ben er gek op. Toen ik laatst bij Jeanet een winkelafspraak had, kocht ik er eentje als verjaardagscadeautje voor mezelf, de Saturn XL black – dank je wel Peter & Margot voor jullie bijdrage :-)

Het is een prachtige stevige tas. Mooi zwart leer, stevige ritsen en stiksels. De tas heeft aan de buitenkant een aantal steekvakken om naalden in te bewaren. En in de klep zit aan de binnenkant een handig ritsvakje, bijvoorbeeld voor steekmarkeerders, een schaartje en kleine kabelnaaldjes.

Jeanet schreef een paar dagen geleden ook nog op haar blog over een cadeautje: een doos vol nieuwe Muud tassen :-) Wil jij ook zo’n mooie tas, kijk dan even hier! Er is een uitgebreide selectie in de kleuren zwart en whisky. En als je iets wilt wat niet in de shop staat, neem dan even contact op met Jeanet want dan kan ze het vast wel voor je bestellen!

Ze hebben véél mooie tassen bij Muud… ik zag de Vegas op hun Instagram en dacht, da’s handig voor als het straks mooi weer is en ik geen jas meer aan hoef naar de wei. Want waar laat ik dan mijn telefoon en natuurlijk de worteltjes voor de alpaca’s? Een heuptasje is normaal gesproken niet echt mijn ding, maar zo’n mooie leren heuptas van Muud kan dan weer wel ;-)

LINKS

Blij dat ik brei blogspot
Blij dat ik brei webshop
Muud in de webshop
Muud Store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.